Τετάρτη 1 Απριλίου 2020

Δεν θέλουμε να συμμετάσχουμε σε μια γιορτή χωρίς καλεσμένους


Με αφορμή τον τελικό κυπέλου της ομάδας του Ελλήσποντου με τον Ηρακλή Ψαχνών
που προοριζόταν να γίνει στις 4-4-20
η Ευβοϊκή Γνώμη δημοσίευσε ένα άρθρο για την μεγάλη γιορτή που όλοι περιμέναμε και περιμένουμε ακόμα μιας και λόγο της πανδημίας το παιχνίδι έχει αναβληθεί...
Ένα αγώνα ανάμεσα στον με πολλές συμμέτοχες Ηρακλή Ψαχνών και τον πρωτάρη Ελλήσποντο που για πρώτη φορά στην 62χρονη ιστορία του βρίσκετε σε έναν τελικό κυπέλλου Ευβοίας.
Ερωτώμενος ο προπονητής του Ελλήσποντου για όλα αυτά τόνισε ότι “όλοι το περιμέναμε πως και πως. Θα ήταν κάτι το ανεπανάληπτο για τον Ελλήσποντο. Θα σεβαστούμε όποια κι αν είναι η απόφαση της ποδοσφαιρικής αρχής, αλλά θέλουμε πολύ να γίνει παρότι οι παίκτες θα προέρχονται από αποχή μακράς διαρκείας.
Από την άλλη η ο πρόεδρος της ομάδας Τσιτινής Δημήτρης αρχικά τόνισε “Ένα ολόκληρο χωριό ήταν στο πόδι για τον τελικό και… προσγειωθήκαμε ανώμαλα. Ένας τελικός κυπέλου είναι γιορτή. Δεν θέλουμε να συμμετάσχουμε σε μια γιορτή χωρίς καλεσμένους. Αν είναι να γίνει χωρίς θεατές καλυτέρα να μη γίνει καθόλου”.
Συνέχισε λέγοντας ότι η καλή σχέση και επικοινωνία των δυο ομάδων αλλά και με τους ανθρώπους της ΕΠΣΕ θα είχε σαν αποτέλεσμα ένα τελικό διαφήμιση για το ποδόσφαιρο.
Και κατέληξε ευχόμενος να περάσουμε όσο το δυνατόν ανώδυνα αυτή την μπόρα γιατί πάνω από όλα η υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό”.