Σάββατο 13 Ιουνίου 2020

Χρειαζόμαστε στήριξη για να πάει ο Ελλήσποντος ψηλά. Πρόθεση μας είναι να συμμετάσχουμε στο Κύπελλο



Ο κος Τσιτίνης μίλησε για την πορεία της ομάδας που φέτος τερμάτισε 3η στη μεγάλη κατηγορία του νομού ενώ αναφερόμενος στην κλήρωση για την ανάδειξη κυπελλούχου είπε πως αν και πήραμε το κύπελλο «τα πράγματα δεν ήλθαν όπως τα θέλαμε»...
Τονίσε επίσης ότι στις εξέδρες υπήρχαν φέτος πολλά νέα παιδιά και ανέφερε ότι η ομάδα χρειάζεται στήριξη για να πάει πιο ψηλά, έγινε μνεία για την αξία των Ακαδημιών και ότι πρέπει να ξεκινήσουν.


Στη συνέχεια σχολιάστηκε το θέμα ότι αν ο Ηρακλής Ψαχνών αποκτήσει ΑΦΜ μεγαλύτερης κατηγορίας πιθανότατα η ομάδα της Νέας Λαμψάκου να κληθεί να «μεταπηδήσει» στη Γ΄ Εθνική, στο σημείο αυτό τονίστηκε ότι «αν ήταν διαφορετικές οι συνθήκες θα ήθελε η ομάδα να ανέβει». Επίσης μίλησε για τα οικονομικά, τις σημερινές συγκυρίες, την Γεν. Συνέλευση της ομάδας που θα πραγματοποιηθεί, για το αν θα γίνουν προσθήκες στο ρόστερ αλλά και την πρόθεσή του να συμμετάσχει η ομάδα στο Κύπελλο Ελλάδος.


Φτάνοντας η συζήτηση στην ομάδα της Χαλκίδας και τις περιπέτειές της, ανέφερε ότι  «πρέπει όλοι να είμαστε δίπλα στη Χαλκίδα». Ακολούθως μίλησε για το σημερινό ποδόσφαιρο λέγοντας χαρακτηριστικά «η Εύβοια πρέπει να έχει ομάδα σε μεγάλη κατηγορία».